Beställa Vårdutrustning

Nu erbjuder vi er att använda vårt nya beställningsstöd, www.vardutrustning.se, för alla era utrustningsbehov.


Vare sig det gäller ett behov av en säng för att underlätta för en hemtjänstgrupp, en handledsortos för att hjälpa en brukare på ett särskilt boende eller att ni behöver komplettera en gruppbostad med nya sängar så finner ni här möjligheten att beställa allt på samma ställe.

Vår förhoppning är att vårt nya beställningsstöd ska inspirera er att se nya lösningar som kan underlätta för er och er personal.
www.vardutrustning.se ger er möjlighet att både hyra och köpa produkter; ofta erbjuds också flera alternativ med liknande funktion till olika pris. Det är sedan den som beställer som avgör vilken produkt som fungerar bäst i deras arbetssituation.

Vi har redan från början ett stort urval av produkter men vi räknar med att utbudet kommer att öka i takt med era behov. Saknar ni någon produkt är det bara att ni hör av er så ska vi hjälpa er efter bästa förmåga.

Allt som vi erbjuder via www.vardutrustning.se omfattas av avtalet om hjälpmedelsförsörjning som är tecknat mellan Sodexo hjälpmedelsservice och både Region Östergötland och alla Östergötlands kommuner.

Vid frågor är du välkommen att maila oss på utrustning@hjmost.se

Här kommer du vidare till Vårdutrustning.se (öppnas i nytt fönster)