Beställa Vårdutrustning

Nu erbjuder vi er ytterligare beställningsstöd för era utrustningsbehov.


Nu erbjuder vi er att använda vårt nya beställningsstöd för era utrustningsbehov.

Använd vårt nya beställningstöd (öppnas i separat fönster)

Att tänka på inför beställning av säng och golvlyft

Inför leverans av säng och mobil golvlyft är det viktigt att uppge hur det ser ut på leveranplatsen. Vi behöver följande information om

  • Infarten: Hur ser tillgängligheten ut för mindre lastbil?
  • Entréplanet: Finns det trappor, antal?
  • Våningsplanet: Vilken våning och om hiss finns?
  • Inomhus: Finns det trappor och hur ser de ut, antal?

Vi behöver denna information för att kunna garantera leverans enligt avtal på ett arbetsmijösäkert sätt.


Vare sig det gäller ett behov av en säng för att underlätta för en hemtjänstgrupp, en handledsortos för att hjälpa en brukare på ett särskilt boende eller att ni behöver komplettera en gruppbostad med nya sängar så finner ni här möjligheten att beställa allt på samma ställe.

Vår förhoppning är att vårt nya beställningsstöd ska inspirera er att se nya lösningar som kan underlätta för er och er personal.
www.vardutrustning.se ger er möjlighet att både hyra och köpa produkter; ofta erbjuds också flera alternativ med liknande funktion till olika pris. Det är sedan den som beställer som avgör vilken produkt som fungerar bäst i deras arbetssituation.

Vi har redan från början ett stort urval av produkter men vi räknar med att utbudet kommer att öka i takt med era behov. Saknar ni någon produkt är det bara att ni hör av er så ska vi hjälpa er efter bästa förmåga.

Allt som vi erbjuder via www.vardutrustning.se omfattas av avtalet om hjälpmedelsförsörjning som är tecknat mellan Sodexo hjälpmedelsservice och både Region Östergötland och alla Östergötlands kommuner.

Vid frågor är du välkommen att maila oss på: orderservice.hjsost.se@sodexo.com

 

Här kommer du vidare till Vårdutrustning.se (öppnas i nytt fönster)