Ny tidsbokning

Information om nytt arbetssätt för bokning av utprovningstid


Den 2:a januari börjar vår nya tidsbokning!

Vi gör om vår tidsbokning för att underlätta för er förskrivare. Förändringen innebär en mer direkt och ren administrativ tidsbokning där vi erbjuder er en tid som ni får möjlighet att acceptera eller omboka vid behov. Vi ersätter därmed nuvarande delvis rådgivande telefontidsbokning.

Erbjudanden om tid kommer att skickas till er förskrivare via mail. Var därför mycket noga med att eran mailadress är korrekt när ni fyller i blanketten.

För att förenkla bokningsförfarandet kommer vi att behöva utförlig information från er förskrivare i konsultationsblanketterna, för att vi ska kunna behandla dem och erbjuda er den bästa servicen. Vi kommer därför även i fortsättningen att begära in kompletterande uppgifter, om så skulle behövas, för att kunna behandla remissen.

Vi har uppdaterat våra blanketter så de bättre ska förmedla den information vi efterfrågar. Har ni våra gamla blanketter sparade, vänligen uppdatera dem till de nya som finns på vår hemsida. För er som använder TakeCare så kommer de blanketterna uppdateras automatisk så fort de är inlagda. Tills det är gjort används de nuvarande blanketterna.

Kontaktuppgifter till tidsbokningen (gäller from 2/1 2024):

Telefon: 08-5788 52 80

Telefontider må-fre 8.30- 15.00 lunchstängt 12.00-13.00

Mailadress: bokning.radgivning.se@sodexo.com